SVI GOLOVI LIGE ŠAMPIONA: Prvak Evrope SIGURAN u Nemačkoj, Liverpul BEZ POBEDE posle dva kola! (VIDEO)

Ronaldo
BETA

Šampion Evrope je bio bolji od Borusije u Dortmundu sa 1:3, dok su fudbaleri Liverpula još uvek bez trijumfa u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

  

Golove za Real postigli su Garet Bejl u 18. minutu i Kristijano Ronaldo u 50. i 79. minutu. Strelac jedinog gola za Borusiju bio je Pjer Emerik Obamejang u 54. minutu.

U istoj grupi, Totenhem je u gostima sa 3:0 pobedio APOEL. Sva tri gola za pobedničku ekipu postigao je Hari Kejn, u 39, 62. i 67. minutu.

Totenhem i Real imaju po šest bodova, dok su Borusija i APOEL i dalje bez bodova.

Fudbaleri Mančester sitija su na svom terenu pobedili Šahtjor sa 2:0 u drugom kolu Grupe F. Golove za Siti postigli su Kevin de Brujne u 48. minutu i Rahim Sterling u 90. minutu.

Siti je imao veliku priliku da ubedljivije slavi, ali Serhio Aguero nije iskoristio jedanaesterac u 72. minutu.

Napoli je u istoj grupi bio bolji od Fejnorda sa 3:1, što je prva pobeda italijanskog tima u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona.

Strelci za Napoli bili su Lorenco Insinje, Dries Martens i Hose Kajehon, dok je utešni pogodak za Fejnord postigao Sofjan Amrabat u 92. minutu.

Siti je prvi u Grupi F sa šest bodova, Šahtjor i Napoli imaju po tri, dok je Fejnord bez bodova.

Fudbaleri Sevilje su na svom terenu pobedili Maribor sa 3:0 u drugom kolu Grupe E, a sva tri gola postigao je Visam ben Jeder.

 

Liverpul je i dalje bez pobede u Grupi E, pošto su večeras odigrali 1:1 sa Spartakom u Moskvi. Spartak je poveo u 23. minutu golom Fernanda, a izjendačenje Liverpulu doneo je Kutinjo u 31. minutu.

Sevilja je prva u Grupi E sa četiri boda, po dva imaju Liverpul i Spartak, dok Maribor ima jedan bod.

Fudbaleri Bešiktaša su na svom terenu pobedili Lajpcig sa 2:0 u drugom kolu Grupe G i tako upisali i drugu pobedu u najelitnijem takmičenju. Strelci za turski tim bili su Rahjan Babel u 11. minutu i Anderson Taliska u 43.

Porto je u istoj grupi slavio protiv Monaka u gostima sa 3:0, golovima Vinsenta Abubakara u 31. i 69. minutu i Migela Lajuna u 89. minutu.

Bešiktaš je prvi u Grupi G sa šest bodova, Porto ima tri, a Lajpig i Monako po bod.