“SVI IGRAČI ZNAJU ZAŠTO IH NEMA”: Evo kako je Kalinić reagovao na odluku Đorđevića

Selektor Aleksandar Đorđević rekao je danas da je u razgovoru sa Nikolom Kalinićem naišao na razumevanje i pojasnio zašto krilnog centra nema na skraćenom spisku igrača za pripreme pred Svetsko prvenstvo u Kini.

Aleksandar Đorđević
Beta

– Svi igrači znaju zašto ih nema, ali dozvolite da to ostane između nas. Razgovarao sam sa Kalinićem u ponedeljak i on je reagovao izuzetno zrelo i pozitivno. Razumeo je i shvatio priču zašto ga sada nema. Međutim, njegovo nastupanje u reprezentaciji nije završeno, u budućnosti kao i do sada zavisi od forme, terena, rezultata, ponašanja – rekao je Đorđević za “Sportski žurnal”.

Đorđević je u ponedeljak objavio spisak od 18 igrača koji konkurišu za tim koji će se takmičiti na Svetskom prvenstvu u Kini, a na njemu su i trojica koji u prethodnoj sezoni nisu mnogo nastupali u svojim timovima. To su Milan Mačvan, Ognjen Kuzmić i Dejan Todorović.

– Oni će biti sa nama na pripremama kako bi se što pre nakon povreda vratili u formu, što će im i te kako značiti, kako za igre u klubu, tako i u reprezentaciji – rekao je Đorđević.

Pripreme reprezentacije za Svetsko prvenstvo počeće 18. jula.