Svi pričaju o Brazilu i Švajcarskoj, a evo kako je Kamerun na IMPRESIVAN NAČIN obezbedio plasman na SP (VIDEO)

Srbija je u izuzetno teškoj grupi.

printscreen

Srbija je saznala svoje rivale na Svetskom prvenstvu u Kataru – Brazil, Švajcarska i Kamerun. Moglo je bolje, a moglo je i gore… Ili, ipak nije?!

Svi su složni oko toga da je “Orlovima” zapala izuzetno teška grupa.

Brazil i Švajcarska kao dobro poznati rivali – mnogi kažu biće teško. Isto tako, mnogi su verovali da protiv Kameruna i možemo… Međutim, kako vreme odmiče, a kockice se sve više poklapaju, shvatamo da je naša grupa takozvana “grupa smrti” i da će Piksijevi momci morati i te kako da se spreme ukoliko žele da ispišu nove stranice fudbalske istorije.

Podsećamo, reprezentacija Kameruna je na impresivan način obezbedila vizu za Katar.

Sekunde su delile selekciju Alžira od plasmana na Svetsko prvenstvo u Katar… Sve su imali u svojim rukama i na kraju sve izgubili.

Pobedli su u prvom meču u gostima sa 1:0 i bili u velikoj prednosti pred revanš na svom terenu. Međutim, tako nisu mislili Kamerunci. Uspeli su da uzvrate istom merom i golom Čupo Motiga u 22. minutu pobede identičnim rezultatom 1:0.

Usledili su produžeci, najpre je VAR opravdao ponišli gol Alžirca Slimanija zbog igranja rukom, da bi u 119. minutu mladi Ahmed Tura prvencem u dresu Alžira doneo izjednačenje i nopisivu radost na tribinama stadiona u Blidi.

Ali, Kamrunci ni tada nisu odustali. Ostalo je da se odigrao još samo minut regularnog vremena i sudijska nadoknada. Ostalo je još samo nekoliko sekundi do kraja… A onda u 124. minutu Karl Toko Ekambi postiže gol za novo vođstvo gostiju od 2:1. Šok i neverica među Alžircima na terenu i njihovim navijačima na tribinama.