SVI SU SE PITALI ŠTA SE DEŠAVA: Otkriveno zašto ŠTEPANEK neće biti sa Noletom u Majamiju! (FOTO)

Novak Djokovic
promo

Novak Đoković će u Majamiju biti bez dragocenih saveta svojih trenera. Znalo se da uz njega na Floridi neće biti Agasi, a nakon što ga je napustio Radek Štepanek mnogi su se pitali šta se dogodilo.

 

Ne, nema nikakve nove afere oko stručnog tima Novaka Đokovića. Nekada najbolji teniser sveta i osvajač 12 grend slem titula nije napravio nikakvu čistku nego je jednostavno u pitanju viša sila.

Za Andrea Agasija se odavno znalo da je uz Đokovića samo kada su u pitanju četiri najveća turnira (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon i US Open), ali nakon što je procurila informacija da u Majamiju neće biti ni Radeka Štepaneka teniska javnost je ostala iznenađena. Međuitm, ta misterija je rešena.

Naime, nije bilo nikakve svađe i nezadovoljstva između njih dvojice nego su privatni razlozi naterali Štepaneka da se ne pojavi na Floridi.

Štepanek se pohvalio da je njegova supruga Nikol Vajdišova trudna i da u tim trenucima želi da bude uz nju. Na Instagramu je objavio i fotografiju dečjeg odelceta na kom piše ‘Moj tata igra tenis bolje od tvog tate’.

I zato je Štepanek imao najbolji mogući razlog da odbije Đokovića, a sigurno mu ni srpski teniser, bez obzira na to što se našao u nezgodnoj situaciji, nije ni najmanje zamerio.