SVI UZ “ORLOVE”! Evo KADA GLEDAMO SRBIJU u borbi za finale Mundobasketa

Košarkaška reprezentacija je u polufinalu Svetskog prvenstva! Ko god da je sumnjao, vreme je da se izvini ovim momcima koji su pobedom nad Litvanijom rezultatom 87:68 obezbedili sam finiš Mundobasketa!

Printscreen

Ono što sada već sve nas zanima jeste kada naša selekcija igra polufinale. Naime, po rasporedu koji je još ranije objavila FIBA, polufinalni mečevi zakazani su za petak, ali tačna satnica se još uvek ne zna. Ono što je FIBA jedino objavila jeste da smo bliži drugom, odnosno da ćemo na parket od 14.40. Prvi termin je jutarnji, od 10.45.

Takođe, ne zna se ni protivnik pošto naša selekcija čeka boljeg iz duela Slovenija – Kanada koji je na programu sutra od 14.30.

Srbija će igrati svoje treće polufinale na FIBA Svetskom prvenstvu, posle 2010. i 2014. Takođe, postali smo tim koji je tu fazu najčešće dostizao u poslednja četiri izdanja – čak tri puta ušli smo u polufinale, a SAD mogu to da izjednače ako danas pobede Italiju.

Ono što je važno napomenuti jeste i to da su naši momci ovom pobedom za korak bliži plasmanu na Olimpijske igre. Ono što čekamo jesu pobede Kanade i Amerike, koje bi nam direktno “bukirale” kartu za Pariz.

Čekamo ishode Italije i Amerike čiji je meč zakazan za danas od 14.40, a onda ćemo sutra saznati ko nam je naredni protivnik u borbi za finale i treba li već sad da se spremamo za Pariz.

SRBIJA U POLUFINALU MUNDOBASKETA! Pešićeva mašinerija samlela Litvance, pogledajte KLJUČNE TRENUTKE MEČA (VIDEO)