Tako se bodri tim: Venecuelanska voditeljka SLAVILA BEZ ODEĆE (HOT VIDEO)

voditeljka
printscreen

Venecuelanska voditeljka održala obećanje i pobedu svojeg tima na Kopa Amerika proslavila skidanjem odeće u televizijskom prenosu. Milioni gledalaca u ovoj zemlji dobili su tako novi razlog za slavlje, a selekcija Venecuele nove navijače širom sveta.

 

Način na koje zgodne venecuelanske voditeljke bodre svoju selekciju sigurno dodatno motiviše fudbalere ove zemlje da “grizu” svom snagom za pobedu.

Za Venecuelu verovatno navijaju i ostali pripadnici muškog roda, bez obzira da li imaju mnogo veze sa ovom latinoameričkom zemljom, a razlog je jednostavan – voditeljke su obećale da će svaki uspeh svoga tima proslaviti skidanjem odeće u prenosu.

Venecuela je pobedila Kolumbiju na Kopa Amerika u Čileu (1:0), a jedna od atraktivnih voditeljki venecuelanske televiije je datu reč pre početka šampionata održala i u utorak se obnažila pred milionskim auditorijumom.

 

Ona i njene koleginice prethodno svojim fudbalerima pripremile i vreli oproštaj u Čile. kada su složno ostale potpuno nage u prenosu.

Ostaje da se nadamo novim uspesima Venecuele na Kopa Amerika. Šta li će tek biti ako ova selekcija trijumfuje na turniru?