TAVAMBA SPREMAN ZA VIKTORIJU: “Partizan ima jak tim, učinićemo sve da prođemo dalje”

Leandre Tavamba
Beta

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 sa Viktorijom u prvom meču šesnaestine finala Lige Evropa, a u četvrtak ih očekuje revanš utakmica u Češkoj.

 

– Posle prve utakmice odigrane u Beogradu dobili smo jasnu sliku kakav nas protivnik očekuje u Češkoj i samim tim učinićemo sve da budemo spremni na dan meča. Bilo je važno da pobedimo kod kuće, ali smo nažalost primili taj gol iz ofsajda i sada moramo da pobedu tražimo u drugoj utakmici – rekao je Tavamba za klupski sajt.

Tavamba je rekao da će crno-beli u revanš meču protiv Viktorije Plzenj učiniti sve da prođu u narednu fazu Lige Evropa.

– Mislim da će sama utakmica biti vrlo otvorena, jer protivnik poput njih igra napadački kao i Partizan, a taj stil neguje posebno kod kuće. Viktorija Plzenj je dobar tim i ozbiljan protivnik dostojan poštovanja, a ujedno neko s kim možemo da se na ovom nivou takmičenja nosimo – rekao je strelac jedinog gola za Partizan u prvom meču.

Tavamba je istakao da njegova ekipa ne rezmišlja o eventualnim penalima.

– Ako dođe do toga, spremni smo. Imamo odličnog golmana i šutere. Partizan ima jak tim i mi ćemo učiniti sve da prođemo dalje – rekao je on.

Revanš utakmica šesnaestine finala Lige Evropa izmedju Partizana i Viktorije Plzenj igra se u četvrtak od 19.00.loading...