TEK ŠTO SE PORODILA, VEĆ GA OSTAVILA: Nejmarova devojka raskinula zbog OVOG bizarnog razloga (FOTO)

Ništa u vezi sa Nejmarom ne može da bude obično, ali ni jednostavno.

printscreen

Brazilski fudbaler je pre mesec dana sa Bruna Bjankardi slavio rođenje deteta, a sada je njihova veza već davna prošlost.

Lepotica još uvek nije navela razlog za rastanak, ali je istakla da je veza bila izuzetno turbulentna. To i ne čudi kada se zna da se pisalo da je Nejmar prevario svoju izabranicu dok je bila trudna, pa se onda javno izvinjavao.

„Ono je privatna stvar, ali pošto me stalno povezuju sa raznim vestima, sumnjivim stvarima i šale se na moj račun, moram da vas obavestim da ja nisam u vezi. Mi smo Mevini roditelji i to je razlog našeg odnosa. Nadam se da me više nećete povezivati sa takvim vestima i tračevima. Hvala“, napisala je ova 29-godišnja influenserka iz Brazila.

Nejmar je navodno više puta prevario, pa je tako uhvaćen i sa dve devojke u provodu, a nemački „Bild“ je čak naveo da imaju posebnu „seks klauzulu“. To znači da mi to dopušta da flertuje i da spava sa drugim ženama. Bruna nije želela više da trpi „bombardovanje“ na medijskim mrežama.

Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno. Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema detetu će pobediti, naša ljubav koju imamo jedno prema druogm će nas ojačati“, napisao je Nejmar nakon što je uhvaćen u prevari.