ĐOKOVIĆI NAPADAJU MADRID: Marko je preuzeo ulogu Novakovog trenera!

Marko Đoković
print screen/Instagram.com/djokerdjokonole

Novak je u duelu protiv Felisijana Lopeza ostvario i drugu pobedu od kada nastupa bez stručnog štaba, a ulogu trenera je kako kaže, bar na kratko preuzeo neko njemu jako drag.

(Arthia) Brothers ❤ @djokernole #MarkoDjokovic

A post shared by Novak Djokovic is a legeND✨ (@djokerdjokonole) on

Tokom meča osmine finala ATP Mastersa u Madridu, u loži srpskog tenisera bili su Marko Đoković, Pepe Imaz i fizioterapeut. Novak je posle susreta na zanimljiv način prokomentarisao novonastalu situaciju.

– Oni su više od tima. Oni su prijatelji. Oni su porodica. To su ljudi koji su sve vreme bili uz mene, posebno moj brat. Oni su tu da me podrže. Tu su da mi pruže energiju koja mi je potrebna u određenim trenucima kada sam u periodu neke promene poput perioda bez trenera – rekao je Đoković.

Nema sumnje da je Marko velika Novakova podrška, ali je teško očekivati da bi mlađi brat preuzeo ulogu Đokovićevog trenera.

– Moj brat, on je trenutno moj teniski trener, ali neće da prihvati tu ulogu. Kaže ‘ja sam ti brat i tu sam da te podržim’. Veoma cenim njegove savete na terenu i ono što primeti. Ali on više voli ulogu brata nego trenera što jako poštujem. Tako da su tokom ovog prelaznog perioda oni tu za mene, oni su uz mene. Ja sam zadovoljan zbog toga – izjavio  je najbolji srpski teniser.