NOVAK – PRVI FAVORIT U AMERICI: Prognoze kladionica kažu da ON igra protiv Đokovića u FINALU US OPENA!

Sudeći po kladionicama najbolji srpski teniser je prvi favorit u Njujorku!

novak djokovic
beta

US samo što nije počeo, a sudeći po svetskim kladionicama, Novak Đoković je prvi favorit da po treći put podigne trofej u Njujorku. Prate ga Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Novak će na teren tek u utorak, a svoj meč prvog kola igraće protiv Mađara Martona Fučoviča. Njihov duel je drugi na terenu ”Artur Eš” na kom program počinje oko 18.00 časova.

U utorak će na teren i ostali srpski predstavnici Laslo Đere, Viktor Troicki, Filip Krajinović i Aleksandra Krunić, dok će Dušan Lajović u ponedeljak veče igrati svoj meč protiv Damira Džumhura. Ne pre 20.00 časova…

Prvog dana će igrati i Rafael Nadal, branilac titule na US Openu, a njegov protivnik je David Ferer. Logično, igraće u noćnom terminu.

Zanimljivo, ovo je prvi Gren slem na kom će se zajedno pojaviti ”velika četvorka” (Đoković, Nadal, Federer i Mari) još od Vimbldona 2017. godine.

Ipak, samo dvojica od pomenute četvorice su viđeni u polufinalu od strane teniskih stručnjaka koji su napravili kompletnu predikciju žreba

Prema rečima teniskih stručnjaka i analitičara, u polufinalu će se sastati Đoković i Čilić, odnosno Nadal i Vavrinka, dok će se za trofej boriti španski i srpski teniser.