Teodosić: Koristim svaki trenutak da pratim Zvezdu, želim im puno sreće ove sezone (VIDEO)

Najbolji srpski košarkaš Miloš Teodosić poželeo je sreću Crvenoj zvezdi u predstojećoj sezoni.

Teodosić je inače osvedočeni navijač crveno-belih, a nedavno je još jednom ponovio da bi voleo da zaigra u voljenom klubu pre kraja karijere.

On je istakao da je Zvezda izuzetno mlad tim, da je to dobro za srspku košarku i poručio igračima da iskoriste šansu koju su dobili.

– Koristim svaki trenutak da pratim Zvezdu i šta se dešava u klubu. Zaista rade sjajno, što potvrđuju i dva uzastopna učešća u Evroligi. Poželeo bih im puno sreće ove sezone – rekao je najbiolji srpski košarkaš.

Ove sezone Zvezda je dovela i dva Teodosićeva saigrača iz reprezentacije, Nikolu Kalinića i Stefana Jovića, a u ekipi su i dva potencijalna reprezentativca – Nemanja Dangubić i Luka Mitrović.

– Kalinić i Jović su dva sjajna momka i odlična igrača. Ja sam zaista srećan što će igrati za Zvezdu u predstojećoj sezoni – rekao je sjajni plej.

Crveno-beli ove sezone u svojim redovima imaju osmoricu srpskih igrača i samo dvojicu košarkaša starijih od 25 ghodina.

– Zvezda je veoma mlada ekipa što je, između ostalog, dobro i za srpsku košarku. Ti mladi igrači moraju da iskoriste šansu i moraju da budu svesni u kakvom klubu se nalaze i za kakav klub igraju. Ja sam siguran da će svi oni dati svoj maksimum kako bi iskoristili šansu koju su dobili – rekao je na kraju Teodosić uz komentar: „Navijači, podržite ove momke. I ja volim Crvenu zvezdu.”