Terzić: Igrači registrovani! Hvala svima koji su pomogli da se reši ovaj problem

Fudbalski klub Crvena zvezda moći će da koristi letošnja pojačanja na predstojećoj utakmici protiv Vojvodine pošto je izmirio dugovanja, rečeno je danas agenciji Beta.

– Deo sredstava smo obezbedili preko računa smanjivanjem blokade, neke igrače smo delimično isplatili, a delom potpisali reprograme, neki igrači potpisali su sporazume za ceo iznos. Pojedinim klubovima smo takođe deo platili, a deo garantovali ličnim garancijama, za neke smo deponovali sredstva u Fudbalski savez Srbije kao garanciju – izjavio je generalni sekretar kluba Zvezdan Terzić.

Terzić je u ime Crvene zvezde zahvalio svima koji su pomogli da se reši problem sa kojim se klub suočavao poslednja dva meseca. Zvezda je u letnjem prelaznom roku angažovala Nenada Gavrića, Bogdana Planića, Đorđa Despotovića, Daniela Avramovskog, Predraga Đorđevića, Stefana Đorđevića, Miloša Bosančića, Mamadua Mbođa i Stefana Antića.

Ipak, Nenad Lalatović je na današnjoj konferenciji za medije, uoči derbi meča sa Vojvodinom, izjavio da ukoliko dođe do registracije igrača, oni neće igrati u sutrašnjoj utakmici.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 20.30 na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.