Terzić: Nestanak struje oslikava stanje u klubu! Sedam miliona evra ili nas izbacuju iz lige

Rekontrukcija rukovodstva u klubu iz Ljutice Bogdana, može dosta toga da promeni, ali ne i da izbriše sve ono što je 'zgrešeno' proteklih godina.

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je klubu pod hitno potrebno sedam miliona evra ili preti izbacivanje iz Super lige Srbije.

– Javnost zna da imamo dug od 47 miliona evra, ali ukoliko se za mesec dana ne pronađe sedam miliona preti nam da ne nastavimo takmičenje u Super ligi, a u igri je i oduzimanje bodova, minus šest – rekao je Terzić novinarima posle promocije novog trenera Nenada Lalatovića, koja je zbog isključenja struje na Marakani održana na tribinama stadiona, prenosi Sportski Žurnal.

Terzić je pojasnio koji su dugovi urgentni.

– Za Šišića i Bronovickog smo dužni 1,2 miliona evra, 2,4 za licencu i 1,5 miliona duga prema klubovima kako bismo mogli da registrujemo igrače. Kada dodamo na to blokadu računa od još dva miliona, funkcionisanje kluba dolazi u pitanje. Moramo da pronađemo novac – naveo je on.

Prema njegovim rečima situacija je alarmantna.

– Nestanak struje oslikava stanje u klubu, svi misle da je dug Zvezde virtualan kao kod Reala i Barselone, ali nije tako. Crvena zvezda može da dođe na korak da bude klinički mrtva. Ipak, kakvi god da su problemi, Zvezda ide na titulu – zaključio je Terzić.