Samo dan posle velike prepirke na relaciji Partizan - Vojvodina, oglasio se i generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić. On se u izjavi za beogradski dnevnik Informer osvrnuo se na indicije o neregularnosti takmičenja i ponudio malu analizu suđenja u derbiju, u kome je, kako kaže, njegov klub oštećen.

 

– Ko god je gledao derbi s Partizanom i utakmicu u Kruševcu, a makar malo se razume u fudbal, jasno mu je da je Zvezda oba puta debelo oštećena. U derbiju, pri rezultatu 1:1, u 50. minutu trebalo je da bude isključen napadač crno-belih Leonardo. Da vidimo kako bi Partizan igrao sa igračem manje preostalih 40 minuta. Takođe, u Kruševcu je poništen gol Srđana Plavšića zbog nepostojećeg ofsajda – rekao je Terzić u izjavi za Informer.

Terzić je prokomentarisao nedavni sukob rukovodstva Partizana i Vojvodine ali pre svega podvlači da ga zanima samo njegov klub, koji će kako kaže biti šampion.

– Prvi smo i bićemo šampioni. Nećemo se više osvrtati na sve koji pokušavaju da nas diskredituju, a ne moram da kažem na koga mislim. Pa onda se javlja taj iz Vojvodine što je rekao da će da puste Zvezdu, pa šta mi imamo sa tim?! Samo neka se oni urote protiv nas, nećemo nikome dozvoliti da nas uništi. Interesuje me jedino da budemo šampioni – kaže Terzić.