Terzić pronašao zamenu Lalatoviću: Zvezda u ponedeljak dobija novog šefa stručnog štaba

FK Crvena zvezda zasedanje
Beta

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak bi trebalo da ozvaniči saradnju sa strategom koji je već vodio klub iz Ljutice Bogdana.

 

Milorad Kosanović se u sredu dogovorio sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem, a za ozvaničenje saradnje čeka se samo kraj sezone u Jelen Superligi, pišu Večernje novosti.

Aktuelnom treneru Nenadu Lalatoviću ugovor sa crveno-belima ističe po završetku meča sa Mladosti iz Lučana u poslednjem kolu JSL predstojećeg vikenda, a i Kosanovića očekuje poslednji meč na klupi Novog Pazara.

Klub sa Jošanice igrao je odlično pod Kosanovićevim vođstvom, stigao je do istorijskog plasmana na peto mesto na tabeli, a do same završnice prvenstva borio se za plasman u Ligu Evrope.

 

Kosanović će treći put sesti na klupu Zvezde. Prvi put je vodio u sezoni 1997/1998, a potom kratko 2007. godine. Otpušten je posle neočekivanog poraza od grčkog Arisa 3:0.

Nekadašnji defanzivac, tokom karijere je vodio još Vojvodinu, Maltu, kineske klubove Vuhan, Dalijan i Šanksi, te slovenačku Olimpiju, a bio je i selektor mlade reprezentacije Srbije i Crne Gore.