Terzić: Sva dugovanja su izmirena, dobićemo licencu!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je za agenciju Beta da su crveno-beli izmirili sva potrebna dugovanja.

Upravo zbog toga će zimska pojačanja kluba već u prvoj utakmici prolećnog dela šampionata Super lige Srbije imati pravo nastupa.

– Sve smo izmirili, sva dugovanja, dobićemo licencu. Naša pojačanja će moći da nastupaju već protiv Radničkog – rekao je Terzić agenciji Beta.

Crveno-beli su danas izmirili dugovanja, u ukupnom iznosu od 120.00 evra, prema bivšem treneru mladjih kategorija Draganu Mladenoviću, Aleksandru Jevtiću, Ljubi Nenadiću, Milošu Vesiću i Bojanu Pavloviću.

Prethodnih dana rešena su potraživanja prema Gžegoržu Bronovickom Asanteu Kotokou, a obezbedjen je i sertifikat za Džošuu Parkera.

Crvena zvezda će prvi meč prolećnog dela Super lige Srbije odigrati u Nišu protiv Radničkog. Utakmica je prvobitno zakazana za subotu 22. februar, ali postoji mogućnost da se pomeri za ponedeljak 24, jer će se u Nišu u subotu odigrati polufinalni meč košarkaškog Kupa Radivoja Koraća.