Tevez: Želimo da se zabavljamo na terenu, iz toga proističu i dobre partije

Fudbaler Juventusa Karlos Tevez izjavio je da njegova ekipa mora da popravi igru ako želi da ostvari zapažen rezultat ove sezone u Ligi šampiona.

Fudbaleri Juventusa pobedili su na gostujućem terenu Malme sa 2:0, u utakmici petog kola Grupe A u Ligi šampiona i popeli se na drugo mesto na tabeli sa šest bodova.

Ispred je Atletiko Madrid sa 12 bodova, treće mesto zauzima Olimpijakos sa šest bodova, a posldenji je Malme sa tri boda.

Juventus je pobedio golovima Fernanda Ljorentea u 49. minutu i Teveza u 88. minutu.

– Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali posle Fernandovog gola Malme se otvorio i tada su svi videli Juventus u najboljem izdanju. Međutim, očekivao sam više od našeg tima. Mi smo Juventus i stalno moramo da napredujemo. Ne smemo da poklanjamo protivnicima 45 minuta utakmice. Ali, najvažnije je da smo pobedili – rekao je Tevez za klupski sajt.

Argentinski fudbaler naveo je da njegova ekipa mora da nauči da se zabavlja na terenu, čak i kada je pritisak veliki.

– U takvim utakmicama, kada je pritisak veliki, moramo da pokažemo da možemo da uživamo na terenu. Ako se zabavljaš, najverovatnije ćeš igrati dobro. Moramo da otklonimo pritisak igranja u Ligi šampiona i koncentrišemo se na naš dobar fudbal u Evropi – dodao je Tevez.