CEO SVET JE BIO UZ NJEGA, SAD ON IMA PORUKU ZA SVE: Ovo je prvo obraćanje ser Aleksa Fergusona posle IZLIVA KRVI U MOZAK (VIDEO)

Legendarni ser Aleks se zahvalio svima koji su brinuli svih ovih meseci.

Aleks Ferguson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Bivši legendarni menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson oglasio se prvi put posle izliva krvi u mozak i operacije početkom maja.

Na tviteru Mančester junajteda objavljen je video klip u kojem se ser Aleks zahvalio svima, kao i naravno Mančester Junajtedu.

Podsetimo, Ferguson je primljen u bolnicu 5. maja zbog moždanih problema i iste večeri je operisan. Od tada, pa sve dok nije izašao iz životne opasnosti dobijao je poruke podrške iz celog sveta.

Zdravo. Samo brza poruka. Pre svega, hvala lekarskom osoblju u Meklsfildu, Salford Rojalu i Aleksandra bolnicama. Verujte da bih bez tih ljudi, koji su mi pružili sjajnu negu, ne bih danas sedeo ovde. Zato hvala od mene i od moje porodice. Hvala vam mnogo – počeo je Fergi.

Učinilo me je izuzetno poniznim to što sam sa svih strana sveta dobio poruke sa lepim željama. Sve to je veoma uticalo na mene, tako da vam hvala za podršku koju ste mi pružili. Za kraj, vratiću se tokom sezone da gledam ekipu. U međuvremenu, želim sve najbolje Žozeu i igračima. Hvala vam mnogo – izjavio je ser Aleks Ferguson.