TO JE ONAJ STARI NOLE! Pogledajte ĐOKOVIĆEV ŠOU u Australiji, ali i POSEBNU PORUKU za suprugu Jelenu (FOTO+VIDEO)

Novak Djokovic
Beta

Novak Đoković je veliki teniser, koji ni u najtežim trenucima nije pokleknuo, nije se obeshrabrio. Za to je zaslužan, reklo bi se, njegov sjajan duh i želja za zabavom. Da nam se vratio onaj stari Nole pokazuje i prava zabava na egzibicionom turniru u Australiji. Naime, Nole je vozio bicikl sa Rafaelom Nadalom, zezao ga, potom se stavio u ulogu glavnog sudije tokom meča Berdih - Raonić i negodovao je kad su ga spuštali sa sudijske stolice...

Legendani teniser Pet Keš, koji je na ovom turniru voditelj, prišao je u jednom trenutku Đokoviću i Nadalu i pitao ih dal li znaju ko vodi u njihovim međusobnim duelima.

Usledila je šaljiva prozivka…

“Ne znam, pitajte njega”, rekao je uz osmeh srpski teniser. Nadal je uz osmeh odgovorio: “Mislim da ja gubim”.

OVAKO JE SUDIO…


Koliko je Novak popularan i koliko je nedostajao, svedoči i ovaj snimak:

A ovo je njegova poruka supruzi Jeleni.

Kada sam se povredio na Vimbldonu, bio sam na mukama, razmišljao sam o prestanku, znao sam da mi predstoji duža pauza… Pauza je došla u pravo vreme, rekao bih. Moja supruga i ja smo postali roditelji po drugi put par meseci posle moje povrede – rekao je Novak da bi ga prekinuli aplauzi.

Na to je on rekao: “Ja ću da aplaudiram svojoj supruzi, ona je prebrodila teške trenutke”.

“Kad je muškarac pored supruge kad se porađa i vidi šta žene prolaze, onda im iskazujete još veće poštovanje. Volim svoju ženu i šaljem joj svu ljubav i poljupce”.