Todorić ‘opleo’ po čelnicima Košarkaške lige Srbije

Gde ja stadoh - ti produži. Trener Partizana Duško Vujošević je na konferenciji za medije iskoritio priliku da pomene neverovatnu situaciju u kojoj se našla ekipa Mega Vizure, dok je direktor crno-belih odlučio da do kraja 'izgura' tu priču...

Naime, glasine da bi dva ponajbolja igrača zemunskog kluba, Vasilije Micić i Nemanja Dangubić mogli da propuste prvi meč polufinala plej-ofa sa Zvezdom zbog odlaska na kamp u Trevizo obistinile su se nedavno, što je iz takta izbacilo Dragana Todorića. Koji je odmah dao i svoje viđenje kompletnog događaja i ponovo bacio drvlje i kamenje po čelnicima KLS-a.
– Priča se o elitnoj Superligi, o narušavanju ugleda zbog čega nas kažnjavaju, a svedoci smo kako je Mega Vizura objavila da dvojica maltene najboljih i najperspektivnijih igrača idu na kamp u Trevizo zbog čega neće igrati prvo kolo plej-ofa! To je akt koji Ligu, ovakvu kakva je, stavlja u smešan položaj. Neshvatljivo mi je da se takve stvari dešavaju. Plej-of je kruna sezone za sve timove i igrače. Ovo automatski sve učesnike stavlja u neravnopravan položaj, jer nije isto igrati sa timom koji je kompletan i koji igra bez dvojice najboljih zbog kampa. Zato smo očekivali reakciju od ljudi koji vode takmičenje – rekao je Todorić u razgovoru za Sportski žurnal.

Na pitanje da li se plaši da će stići još jedna kazna od direktora Gogića,Todorić je kao iz topa dodao:
– Što bi on mene kažnjavao, trebalo bi valjda nekog drugog! Posao Lige je bio da ukaže na ovo, a ne da ja moram da pričam. Dugo godina sam u sportu, doživeo sam svakojake situacije, ali ovo prvi put vidim – zaključila je desna ruka Duška Vujoševića.

Partizan svoj prvi meč polufinala plej-ofa Superlige sa Radničkim igra danas od 19 časova u Pioniru, dok sutra od 20 časova Crvena zvezda na istom mestu dočekuje Megu.