TOLE POSLE OSVAJANJA TITULE: “Puno mi je srce”

Tomislav Karadžić
Promo

Bivši predsednik FSS-a i FK Partizan, pratio je jučerašnji meč iz svečane lože stadiona u Humskoj.

 

Počasni predsednik FSS-a Tomislav Karadžič, iz svečane lože stadiona Partizana pratio je završnicu Supelige. Na njegov dolazak, publika je reagovala burno, pozdravivši  predsednika koji je, po svemu sudeći, ostao u lepom sećanju.

Po završetku susreta, Karadžić je prokomentarisao ovu sezonu u kojoj je Partizan prvi prošao kroz cilj, bar kada je reč o Superligi.

– U teškoj godini Partizan je osvojio titulu. To nije slučajno, mora unutrašnja hemija da bude na svim nivoima prisutna. Čestitam svim strukturama kluba na izvarednom rezultatu. On može da bude i prevaga. Ulaskom u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, Partizan može da reši mnoge probleme, koji nisu od danas i koji su dugo prisutni – rekao je Karadžić.

Jučerašnja utakmica je okupila nešto manje od 27 000 ljudi, što je nesvojstveno fudbalskim prilikama u Srbiji. O tome šta je razlog ovako velike posete Karadžić je rekao sledeće:

– Očito da je trener Nikolić napravio dobar tim i da je Partizan pokazao da ima kvalitet. Izrasta u evropski tim, a Partizan je evropski klub. Što se mene tiče, puno mi je srce – iskren je počasni predsednik FSS-a.