Tole sa dva lica! Jedan je za Drulovića, drugi za novog selektora

Povodom informacije koju je objavio 'Sportski žurnal', da je najuže rukovodstvo FS Srbije obavilo razgovor sa holandskim stručnjakom Dikom Advokatom i ponudilo mu da bude novi selektor 'Orlova', predsednik FSS-a Tomislav Karadžić je dao dva različita intervjua.

U intervjuu za „Sport” Karadžić je na pitanje „Ono što je, dakle, izvesno jeste da će Srbija dobiti selektora iz inostranstva?” izjavio sledeće:

– Ni to nisam rekao… Znate dobro koliko poštovanja imam prema v. d. selektora Druloviću, a to znači da trenutno ima šanse da nastavi posao koliko i kandidati sa kojima se razgovara.

Sa druge strane, u intervjuu za „Sportski žurnal”, Tomislav Karadžić na pitanje „Ovo zapravo znači da je Ljubinko Drulović definitivno otpao?” navodi sledeće:

– Cenim Ljubinka Dulovića, međutim, ponavljam, neophodan nam je selektor sa iskustvom. Jedno su prijateljske utakmice, a nešto sasvim drugo kvalifikacije za prvenstvo Evrope. Imamo oformljen mlad i dobar tim, a sa stručnjakom koji poseduje iskustvo, pravimo dobitnu kombinaciju.

„Šta će raditi sada Ljubinko Drulović?”, bilo je jedno u nizu pitanja „Sportskog žurnala” za predsednika Saveza, a odgovor je glasio:

– U ovom trenutku ne znam 100 odsto šta će raditi, ali ostaće u Savezu. Videćemo kasnije, možda ponovo preuzme jednu od mlađih reprezentativnih selekcija.

Ostaje nam da zaključimo da će ovaj dan biti prilično veseo za vršioca dužnosti selektora naše reprezentacije ukoliko je Ljubinko Drulović, čim je otvorio oči, prelistao „Sport” i tamo video šta o njemu misli Tomislav Karadžić, a da mu je dan počeo prilično tmurno ako je mišljenja predsednika FSS-a o svom radu najpre pročitao u „Sportskom žurnalu”.