Tošić: Meč sa Danskom očekujem s velikim nestrpljenjem, vratićemo se na pravi kolosek

Fudbalski reprezentativac Srbije Zoran Tošić rekao je da svi igrači s nestrpljenjem iščekuju utakmicu protiv Danske u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Izabranici selektora Dika Advokata odradili su u ponedeljak prvi trening nakon okupljanja u Sportskom centru u Staroj Pazovi, a Tošić veruje da će utakmica sa Dancima predstavljati prekretnicu za rasplet u I kvalifikacionoj grupi.

– Znamo šta nas čeka protiv Danske. Očekujemo da predstojeći meč bude prekretnica i da se vratimo na kolosek na kojem smo bili posle prve utakmice – rekao je Tošić za sajt nacionalnog saveza.

Prvotimac moskovskog CSKA priznao je da još nije analizirao igru danske reprezentacije, ali da će igrači narednih dana imati dovoljno vremena da to učine do pocetka susreta.

– Danska je trenutno u boljoj poziciji od nas jer ima četiri boda iz tri utakmice. Za nas je važno da smo svi zdravi i orni. Meč sa Danskom očekujem s velikim nestrpljenjem – kazao je Tošić.

Reprezentacija Srbije će 14. novembra dočekati selekciju Danske na stadionu Partizana, a utakmica koja će početi u 20.45 sati igraće se bez publike zbog kazne UEFA nakon prekida meča sa Albanijom.