Toti: Dokazali smo da vredimo i šta možemo da učinimo u LŠ

Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti rekao je danas da je oduševljen igrom svoje ekipe u duelu s Mančester sitijem, iako je meč drugog kola Grupe E Lige šampiona završen 1:1.

– Gledajući svih 90 minuta, imali smo bolje prilike i mogli smo da pobedimo. Uspeli smo da se vratimo posle njihovog ranog vođstva iz jedanaesterca, što nije ni malo lako protiv jedne od najjačih ekipa Evrope. Dokazali smo da vredimo i šta možemo da učinimo u Ligi
šampiona – rekao je Toti.

Toti je sinoćnim golom protiv Sitija u 23. minutu postao najstariji strelac u istoriji Lige šampiona, sa 38 godina i tri dana.

– Iskreno, nisam razmišljao o rekordu. Uvek sam razmišljao o ekipi, a tek onda o sebi. To je ono što me drži dugo – rekao je Toti i dodao da je cilj ekipe da izbori plasman u narednu fazu takmičenja.

– Naš cilj je odigrati što bolje, pokušati proći grupu, a znamo da to nije jednostavno kada ste u grupi s Bajernom i Mančester sitijem, koji su našeg kvaliteta ili čak višeg. Ako budemo odigrali kao sinoć, imamo šanse da ostvarimo naš cilj – rekao je Toti.

Roma u Grupe E zauzima drugo mesto, iza Bajerna, a ispred Mančester sitija i CSKA iz Moskve.