Trajković: Bilo je mnogo tenzije – ako pobedimo biće plata, ako izgubimo ništa (VIDEO)

Branislav Trajković, ogorčen natpisima u žutoj štampi da je prodao Partizan protiv Ludogoreca, rešio je da u razgovoru za Sportski žurnal otvori dušu i skine sa sebe epitet antisportiste.

– Pogodile su me priče da sam prodao meč sa Bugarima. Nikada to ne bih uradio! Nisam imao nameru ni da dobijem crveni karton. Bezjak me je sve vreme provocirao, psovao, pljuvao, udario 15 sekundi pre nego što sam odlučio da mu vratim. Mislio sam da sudija neće videti, ali… Mnogo mi je krivo – iskren je Branislav Trajković.

Trajković je pokušao da objasni razlog tolike nervozne, a potom i isključenja…
– Bilo je mnogo tenzije, ako pobedimo – biće plata, ako izgubimo – ništa od nje. To i na stranu, živeli smo za uspeh, rešili da izginemo na terenu. Nismo uspeli, ali nisam ja jedini krivac. Nisam ni prvi ni poslednji koji je napravio glupost. Setite se Zidana u finalu Svetskog prvenstva. Izvinio sam se saigračima, izvinjavam se navijačima, znam koliko su me poštovali, voleli.

Partizan nije licencirao Branislava Trajkovića za novu sezonu Jelen Super lige.
– Moji agenti su bili na razgovoru sa čelnicima kluba. Verovatno ćemo raskinuti ugovor. Imam ponude iz Turske, Italije. Hteo sam i ranije da odem iz Partizana.

Posle završetka meča sa Ludogorecom, trener Marko Nikolić je jasno stavio do znanja da više neće računati na Branislava Trajkovića…
– To je njegov stav. Nedavno sam pričao sa njim, rekao mu da ne želim više da igram u Srbiji. Znate svi kakva je ovde situacija, imam 25 godina, želim da obezbedim egzistenciju – zaključio je Trajković.