Transfer glasine: Ešli Kol u Monaku, Lalana u Liverpulu

Barsa pita za Mirandu i Martineza, u trci za španskog reprezentativca i Arsenal

Kako prenosi Tutosport (Tuttosport)Milanski Inter mogao bi da dovede još jedno pojačanje iz Premijer lige. Tom Ins, sin Pola Insa koji je igrao za italijanski klub, mogao bi da se preseli u Milano po isteku svoj ugovora sa Blekpulom. On je poslednju polusezonu proveo na pozajmici u Kristal Palasu, gde je odigrao sedam utakmica i postigao jedan gol.
Isti list navodi i da će se Arsenal i Totenhem boriti za potpis italijanskog reprezentativca iz Napolija Lorenca Insinjea. Oba tima spremna su da ponude oko 20 miliona evra.
Monako je spreman da ponudi Ešliju Kolu dvogodišnji ugovor vredan 12 miliona funti prenosi sajt transfermarketweb.com.

Liverpul će ponuditi Sautemptonu 20 miliona funti za 25-godišnjeg reprezentativca Engleske Adama Lalanu. (www.transfermarketweb.com)
Trener Kristof Galtije mogao bi da napusti klupu Sent Etjena i preseli se u Lion i Bordo. Takođe, premijerligaši Njukasl i Aston Vila takođe su zainteresovani. (transfermarketweb.com)
Za defanzivca Atletiko Madrida Mirandu od ranije se interesuju Mančester junajted i Borusija iz Dortmunda, a sada se u igru uključila i Barselona. (transfermarketweb.com)

Vest Hem planira da oslobodi sedam igrača i sačuva novac za nova pojačanja. Marko Borijelo, Antonio Noćerino i Pablo Armero vratiće se sa pozajmica u svoje klubove, a Džo Kol, Džek Kolison, Džordž Makartni i Alu Dijara biće slobodni da potraže nove klubove. (standard.co.uk)
Havi Martines je na meti Arsenala i Barselone. Kako navodi Dejli Mejl (dailymail.co.uk) Španac nije zadovoljan u Bajernu iz Minhena. Cena Martinesa je 35 miliona funti.