TRAŽI DA SE JEDNA OD NJIH UHAPSI: Maradona optužio ĆERKE I BIVŠU ŽENU za ogromnu krađu

maradona
beta

Fudbalska legenda Dijego Armando Maradona optužio je ćerke Dalmu i Đaninu za krađu od 3,4 miliona funti i zatražio da se jedna od njih kazni zatvorom.

 

Argentinac je optužio i svoju bivšu suprugu Klaudiju Viljafane da je umešana u navodnu krađu, uz tvrdnje da su deo novca ostavile u Urugvaju.

Bivši fudbaler italijanskog Napolija je izjavio da je njegova porodica deo novca stavila na račun u banci u Urugvaju, dok su jedan deo njegovog bogatstva iskoristile za kupovinu imovine u SAD. 

Maradonin advokat tvrdi da je Đanina (28) u avgustu nekoliko časova provela u Urugvaju, gde poseduje bankovni račun, sa kojeg “njeno dete uzima novac i prebacuje ga na drugi račun”, prenosi španski sportski magazin “Marka”. 

Ukoliko je novac tamo gde mislimo da jeste, onda ne postoji druga opcija nego da se Đanina uhapsi – rekao je advokat slavnog fudbalera. 

Đanina je na izjave advokata njenog oca odgovorila da mu je opraštala i veće gluposti i da “znaju gde ona živi i da mogu da dođu kad god žele”, prenosi “Dejli mejl”. 

Maradona se smatra jednim od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, kojim je prestao da se bavi 1997. godine. 

Od tada bavio se selektorskim i trenerskim poslom, a širom sveta postoje akademije fudbala koje nose njegvo ime i ciji je suvlasnik. Trenutno radi u jednoj takvoj u Dubaiju.