TRENER GODINE U SRBIJI: Evo kome je Vladan Milojević posvetio velliko priznanje!

Vladan Milojević
Beta

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da ne želi da se "pravi saga" oko njegovog ugovora sa najtrofejnijim srpskim klubom.

 

– Videćemo, ima mnogo vremena. Mnogo stvari treba ranije da se dese za Zvezdu i ja sam najmanji problem što se toga tiče – rekao je Milojević novinarima.

Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone, a u javnosti se mnogo govori o tome da li će i naredne voditi ekipu.

– Pred nama su novi izazovi i očekujem da sezonu završimo na najbolji mogući način. To ne može da se predvidi, ali vredno radim, dajem sve od sebe i uživam – kazao je Milojević.

On je proglašen za najboljeg trenera Srbije u 2017. godini, a naveo je da je trofej koji je dobio “obavezujući”.

– Ovo mi je bila izuzetna godina u profesionalnom životu. Posle toliko godina sam sa Panioniosom bio na pragu Lige šampiona. Posle toga poziv moje velike ljubavi Crvene zvezde – kazao je Milojević.

Priznanje je posvetio svojim igračima.

– Moramo da dajemo sve od sebe u svakoj narednoj utakmici. U velikom smo klubu u kom moramo da pobedjujemo – istakao je trener Zvezde.

Milojević nije želeo da govori o utakmicama protiv CSKA u šesnaestini finala Lige Evropa jer ima “dosta vremena” do toga.