Trener Jagodine: Utakmica protiv Rada najvažnija ove jeseni

Trener Jagodine Simo Krunić rekao je danas da je predstojeća utakmica sa Radom najvažnija u jesenjem delu prvenstva, u kojoj njegovi fudbaleri moraju da potvrde dobre rezultate iz prethodnih mečeva.

Fudbaleri Jagodine u subotu od 17 časova na svom terenu igraju protiv Rada, utakmicu 12. kola Super lige Srbije.

Krunić je rekao da je Rad „vrlo nezgodna ekipa kada gostuje”.

– Od njihovih 11 bodova više bodova su doneli sa strane, to je ozbiljna, iskusna ekipa, imaju dobre pojedince, u napadu imaju Jelića, Simića, imaju Perovića, jednog od najopasnijih igrača – ocenio je Krunić.

On je naveo da zbog toga očekuje tešku utakmicu, ali da od svoje ekipe očekuje da pruži više nego u prethodne dve utakmice.

– Moramo najozbiljnije da shvatimo ovu utakmicu. Prvenstvo je pokazalo da nema lakih utakmica, da nema favorita. Nadam se da će igrači smoći snage da daju sve od sebe pred pauzu i da protiv Rada pokušamo da damo više nego što možemo, da bismo uspeli da ostvarimo povoljan rezultat – rekao je Krunić.

Fudbaler Jagodine Milan Milinković rekao je da je iza njegove ekipe „sedam odličnih dana”, u kojima su ostvarene dve pobede, ali da očekuje tešku utakmicu.

– Rad je pokazao kvalitet, posebno u poslednje dve utakmice protiv Crvene zvezde. Svesni smo njihovih kvaliteta i znamo odakle preti najveća opasnost, ali kada igramo na svom terenu idemo na pobedu u svakoj utakmici –  rekao je Milinković.