Trener Rome: Vratićemo se na drugo mesto, važno je da stvaramo šanse

Trener Rome Rudi Garsija rekao je da su njegovi fudbaleri igrali dobro protiv Torina, kao i da nije zabrinut zato što je ekipa pala na treće mesto tabele Serije A.

 

– Igrali smo dobro, samo nam je falio bolji rezultat. Ako nastavimo da ovako igramo u preostalih osam utakmica, zabeležićemo pobede u mnogima od njih. Ne znam koji tim može da pobedi u svih osam utakmica do kraja prvenstva – rekao je Garsija.

Roma je odigrala 1:1 sa Torinom i tako pala na treće mesto, pošto je Lacio pobedio Empoli sa 4:0 i sada ima bod više.

– Zadovoljan sam timom i pristupom, pošto smo imali 24 udaraca na gol kao gosti. Možemo da popravimo taj finiš, a danas nismo ni imali sreće pošto smo pogodili stativu. Važno je da stvaramo šanse, a strelci će na kraju dati gol – rekao je Garsija.

Roma je posle dugo vremena pala na treće mesto, pošto se u prvom delu sezone borila sa Juventusom za prvo mesto.

– Trka se nastavlja. Nije važno sada biti drugi, već na kraju sezone. Sledeću utakmicu igramo kod kuće. Moramo da pobedimo i onda da sačekamo da vidimo ostale rezultate – rekao je Garsija.

Trener Torina Đampjero Ventura kazao je da je njegov tim igrao “izuzetno inteligentno”.

– Nije bilo lako, igrali smo protiv Rome, kojoj su trebali bodovi u trci sa Laciom. Na papiru su na višem nivou od nas, ali smo igrali izuzetno inteligentno. U finišu smo ih pritisnuli i mogli smo da pobedimo, ali nam ovaj bod daje osećaj sigurnosti i stabilnosti u rezultatima – rekao je Ventura.