Trener Vojvodine: Utakmica sa Novim Pazarom biće najteža do sada, igraćemo ofanzivno bez kalkulacija

U okviru devetog kola JSL fudbaleri Vojvodine se sastaju sa ekipom Novog Pazara. Utakmica se igra u subotu sa početkom od 19.00 časova

Biće to osma zvanična utakmica ovih klubova. U dosadašnjih sedam uspešnija je bila Vojvodina sa pet pobeda, uz jednu nerešenu utakmicu i jednu pobedu Novog Pazara. Kao domaćin Vojvodina je dobila sve prvenstvene utakmice na Karađorđu, samo jednom je bilo nerešeno i to u Kupu, prošle godine.

Ekipa Novog Pazara se nalazi na osmom mestu na tabeli. Beleže dosta promenljive rezultate…

Posle poraza od OFK Beograda smenili su trenera Kanatlarovskog i doveli Milorada Kosanovića. U Kupu su ispali od Petrovca sa Mlave.

Što se tiče Vojvodine, ekipa Zorana Marića igra sezonu za pamćenje. Na dosadašnjih sedam utakmica pobedili su na šest mečeva i time izjednačili rekord kluba iz sezone 1995/1996. Ukoliko pobede i Novi Pazar postaće ekipa sa najboljim startom u klupskoj istoriji.

Podatak za respekt i razlog da tribine Karađrođa u subotu budu ispunjene.

– Utakmica sa Pazarom će biti najteža do sad. Izuzetno cenim trenera Novog Pazara Milorada Kosanovića, velikog poznavaoca domaćeg fudbala, koji je u jednom periodu radio u Vojvodini. Siguran sam da će on u narednom periodu podići nivo igre Novog Pazara. Igramo pred našim navijačima, ofanzivno i bez kalkulacija, kao i do sad – poručio je trener Novosađana.

POVREDE – Lazar Veselinović definitivno neće nastupiti protiv Pazaraca, dok je Mića Ivanić još neizvestan i njegova situacija će sutra biti jasnija.

BESPLATAN ULAZ – Klub je odlučio da omogući navijačima besplatan ulaz na istočnu tribinu.