TRENUTAK KOJI SMO SVI ZAPAZILI: Jović je prišao Saletu i šapnuo mu nešto što je PREOKRENULO IGRU!

Saša Đorđević i Stefan Jović
Twitter.com/JuanPerez92

Selektor srpske reprezentacije otkrio je šta mu je rekao mladi Nišlija!

 

Nije išlo baš najsjajnije srpskoj reprezentaciji koja je uspela da prokocka 14 poena prednosti protiv turskih košarkaša kojima su trojke tresle mrežicu kao od šale. Međutim, onda se desilo čudo!

Navijači su zapazili momenat u kojem Stefan Jović prilazi selektoru naše reprezentacije i nešto mu šapuće. Sada znamo i da su te reči zaslužne za sinoćnu Jovićevu dobru igru!

Naime, plejmejker srpske reprezentacije nije sklon šutevima sa daljine, ali pošto je ustanovio da i to može da preuzme, prišao je selektoru Saši Đorđeviću i šapnuo mu je nešto.

Sale je kasnije otkrio da je Jović tražio ohrabrenje.

– Tokom utakmice mi je prišao i rekao: “Sale, pa ja mogu da šutnem svaki put”. Pa rekoh, šutni, šutni pet zaredom majstore. Pogodi dve više neće ići ispod otvoriće ti se svet i igraćeš ono što najboljke znaš, pik en rol. Imao je hrabrost smelost, prava plejmejkerska utakmica – rekao je Đorđević, a prenosi Telegraf.

Podsećamo, Srbija je savladala Tursku rezultatom 80:74 (21:13, 15:18, 17:14, 27:29) i posle 3. kola u grupi D Evrobasketa ima dve pobede i poraz.

Najviše poena ostvario je Bogdanović (17), Lučić je imao 9 skokova, a Jović maestralnih devet asistencija.

Pogledajte najlepše pogotke iz sinoćne utakmice.