Trkači osvajaju prestonicu: Održana treća ‘BOOST Belgrade’ trka

boost belgrade
promo

Kiša i loše vreme juče nije sprečilo više od 300 ljubitelja trčanja da se okupe na Savskom keju i istrče još jednu, treću po redu „BOOST Belgrade“ trku u Beogradu.

 

Već od 10 časova počeli su da pristižu, i mladi i stariji, i profesionalci i rekreativci, svi oni kojima je trčanje način života, a novi kilometri izazovi koje treba osvojiti. Uz mnogo pozitivne energije, muziku, osveženje i podršku trenera svako od njih je istrčao dva kruga pored Save, od Brankovog mosta do Gazele. Najbrži je bio Dragoljub Miljković.

Nakon trke izvučen je i srećni startni broj, pa je tako adidas boost patike za trčanje ovaj put osvojio Vuk Matić. Svi ostali imali su priliku da na licu mesta probaju i uvere se u udobnost energy boost patika koje su inače najtraženiji model među maratoncima.

 

Ovo je bila treća od ukupno četiri „BOOST Belgrade“ trke za 2015. godinu. Za vrlo kratko vreme postale su jako popularne, jer okupljaju najbolje trkačke ekipe i članove brojnih trkačkih klubova, obogatile su kalendar trkačkih manifestacija i omogućile svim strastvenim trkačima da testiraju sebe i još bolje se pripreme za nove maratone u Srbiji i regionu. Trke su uvek na nekoj drugoj lokaciji u Beogradu, a svaki učesnik koji prođe kroz cilj osvaja narukvicu u boji trke.

Narukvice su simboličan dokaz da su trkači istrčali kilometre različitih delova naše prestonice, a svi koji sakupe sve četiri #boostbelgrade narukvice, i potom učestvuju u „adidas Open run“ trci u oktobru, osvajaju adidas poklon iznenađenje.