U Dortmundu je pao rekor Lige šampiona, a jedan Srbin je svojom majstoriom podsetio na Ronaldinja! (VIDEO)

Aleksandar Prijović
print screen/twitter/LegiaWarszawa

Borusija je porazila Legiju sa neverovatnih 8:4, što je novi rekord po broju postignutih golova u elitnom fudbalskom takmičenju.

 

Utakmica ni Signal Iduna parku, po svemu viđenom je obeležila ne samo ovo kolo, već i celokpnu grupnu fazu ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona.

Više od 85 000 gledalaca uživalo u izdanju domaćih, čiju je igru het-trikom krunisao ljubimac publike i povratnik posle šestomesečnog odsustva Marko Rojs.

Spektakularni povratak veziste Dortmunda, može da raduje trenera tomasa Tuhela, koji je prošlog leta ostao bez tri sjajna igrača: Humelsa, Gundogana i Miktarjana.

Odbrana Legije je bila izložena rafalnom paljbom tima iz Vestfalije, ali su Poljaci sa 4 pogotka bar donekle popravili utisak i dali  doprinos jučerašnjem spektaklu.

U napadu poljskog šampiona, briljirao je bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović, a cela Evropa priča o njegovom spektakularnom pogotku kojim je Legija povela.

Majstorija Prijovića je mnoge podsetila na pogodak Ronaldinja protiv Čelsija , u martu 2005. godine. Postavlja se pitanje da li je Prijović mogao da nastavi svoj fubalski put u našim reprezentativnim selekcijama ?