U Humskoj očekuju gužvu: Grobari, dođite sat ranije (VIDEO)

Da se ne bi ponovila gužva kao na meču sa Radničkim, iz Partizana su apelovali da navijači na utakmicu sa Slobodom dođu znatno ranije.

Grobari su se, izgleda, “probudili” u borbi za sedmu krunu u nizu. Na dosad jedinoj prolećnoj utakmici u Humskoj, kada je Partizan savladao niški Radnički sa 2:1, bilo ih je 15.124, prema zvaničnoj informaciji iz kluba. Bilo bi ih, bez sumnje, i više, da su crno-beli predvideli veliku posetu i da na blagajnama nije bila gužva, uz negodovanje onih koji su mislili da su predugo čekali i da je za to odgovoran neko u klubu.

Sada su u Partizanu, po svemu sudeći, spremni i za još veću posetu jer će i vremenski uslovi biti idealni, mada nema zvanične procene koliko bi Grobara moglo da bude u subotu od 17.00, na utakmici sa užičkom Slobodom.

Portparol kluba Biljana Obradović uputila je apel svima da dođu na vreme, kako bi se izbegle eventualne gužve i nezadovoljstvo.

– Molimo sve navijače Partizana da dođu sat ranije – poručila je Obradovićeva.

Navijači srpskog šampiona posle mnogo godina imaće crne i bele stolice na južnoj tribini, za koju ulaznica košta 200 dinara, dok su duplo skuplje za istočnu i zapadnu tribinu.

I sada bi trebalo da ih bude dovoljno, kako se ne bi ponovila greška sa meča sa Nišlijama, kada, prema nezvaničnim informacijama, navijači nisu mogli da kupe skuplje ulaznice, jer ih nije dovoljno odštampano!?

I za ovu utakmicu Partizan nastavlja sa akcijom “Porodična tribina”, kroz koju je omogućeno da svaki roditelj koji kupi kartu od 100 dinara uvede svoje mališane da zajedno bodre crno-bele. Porodična tribina rezervisana je na zapadnoj strani stadiona, ulaz E.