U KRALJEVSKOM DRUŠTVU: Vlade Divac i Peđa Stojaković dočekali NAJPLAĆENIJEG RUKIJA U NBA! (VIDEO)

Bogdan bogdanović
print screen/twitter.com/Sean Cunningham

Bivši košarkaš Partizana i Fenerbahčea nalazi se u Las Vegasu, gde ekipa Sakramento Kingsa nastupa u okviru Letnje lige NBA.

 

Bogdanović je najvaljen kao pojačanje tima iz Kalifornije a u Las Vegasu su ga dočekala dobro poznata lica, nekadašnji asovi Sakramento Kingsa Peđa Stojaković i Vlade Divac.

Po dolasku bas srpske reprezentacije obratio američkim medijima.

– Spreman sam, pun samopouzdanja. Odluka nije bila laka jer moraš psihički i fizički da budeš spreman za odlazak u SAD i početak novog života. Kada sam osvojio Evroligu bio sam siguran da idem u NBA, osetio sam da je pravo vreme – rekao je Bogdanović.

Bogdan Bogdanović nije krio specijalnu vezu između njega i Sakramenta, apostrofirajući da se tokom dečačkih dana budio noću kako bi pratio fantastičnu ekipu Kraljeva sa početka ovog veka.

– Budio sam se rano sa ocem da bih gledao utakmice Sakramenta. Sećam se i da smo osvojili Svetsko prvenstvo u Indijanapolisu, kao i čuvenog finala Kingsa i Lejkersa – rekao je Bogdanović a preneo B92.

Spekuliše se da će Bogdan Bogdanović tokom prve tri godine zaraditi oko 27 miliona dolara što ga svrstava na prvo mesto najplaćenijih novajlija u NBA.