U PARTIZANU KIVNI: Kome smetaju ‘Grobari’ na tribinama u Nikšiću?

Grobari
Beta

Košarkaški klub Partizan ocenio je danas kao nekorektnu odluku upravu Sutjeske da se navijačima crno-belih zabrani dolazak na predstojeću utakmicu Jadranske lige u Nikšiću.

 

Sutjeska večeras dočekuje Partizan u utakmici 18. kola Jadranske lige.

Uprava crnogorskog tima donela je odluku da navijačima Partizana neće biti dozvoljen ulazak u dvoranu.

Partizan je saopštio da se ponosi činjenicom da za njega navijaju ljudi širom regiona, kao i da gest domaćina smatra nekorektnim prema velikom broju ljubitelja crno-belih boja iz Nikšića i drugih gradova Crne Gore.

– Sportsko nadmetanje Sutjeske i Partizana imalo je nekorektnu uvertiru u vidu odluke o zabrani ulaska u halu svim navijačima koji na sebi budu imali obeležja Partizana. Sa velikim ponosom na armiju navijača iz Crne Gore kojima je crno-bela boja u srcu, Partizan postavlja pitanje kome i zbog čega smetaju obeležja Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba – navodi se u saopštenju Partizana.

– Klub smatra veoma nekorektnom odluku da se ljubiteljima košarke, navijačima Partizana, uskrati pravo da uživo prate tim za koji navijaju, a koji dolazi u njihov grad posle mnogo godina – dodaje se u saopštenju.

Meč Sutjeske i Partizana igra se večeras od 21.00.