UDARAC ILI DOBRA GLUMA? Jokićeva TEHNIČKA je odlučila meč, a na SNIMKU se vidi da je dosuđena PRESTROGO! (VIDEO)

Jokić
Beta

Jokić je briljirao u duelu protiv Vašingtona, ali njegovih 29 poena ipak nije bilo dovoljno za pobedu Denvera. Tokom susreta se dogodio i kontakt Jokića sa protivničkim trenerom Skotom Bruksom, posle čega je srpski sentar dobio tehničku.

 

Trener ekipe Majk Meloun zatražio je tajm-aut na oko 30 sekundi pre kraja susreta, što je bio signal za Jokića da krene ka klupi. U prolazu je došlo do kontakta njega i trenera Vašingtona Bruksa, posle čega je naš centar dobio tehničku grešku koja je pomogla ekipi iz prestonice da trijumfuje na kraju.

– Dobio sam tehničku grešku. Dešava se, žao mi je što sam svoju ekipu doveo u lošu poziciju, to je jedino što mogu da kažem. Postigli smo koš, pogledao sam ka sudiji jer sam mislio da je bio faul, okrenuo sam pogled da vidim rezultat, onda sam udario trenera Bruksa. Mislio sam da je mene neko odgurnuo, ali sam pomislio nije zaista važno – rekao je Jokić posle meča.

Svoje viđenje događaja izneo je i trener Vašingtona.

– To je bila veoma neobična i čudna situacija. Mislim da Jokić to nije uradio namerno – rekao je trener Bruks.

Zašto su sudije dosudile tehničku grešku našem centru teško je utvrditi i gledajući snimak, a Nikoli ne preostaje ništa drugo nego da se sjajnim igrama igrama u nastavku sezone izbori protiv svih nepravdi.