UJEDINITE SE PESMOM! Ovo je NAVIJAČKA HIMNA SRBIJE i toliko je dobra da ćete je PEVATI čak iako ne volite fudbal (VIDEO)

Himna fudbalera
Dnevno.rs/Kolaž

Fudbalska groznica raste, a stihovi nove navijačke himne Srbije već danima se ore zemljom kao lavovska podrška našim sportistima! Pored himne, u znak podrške vijoriće se i barjaci Srbije, dok će navijači svoje mesto, pored tribina, pronaći i u srcima naših sportista.

 

Ni jedna utakmica ne može da prođe bez navijačkih pesama koje, uz snažne note i još snažnije reči, bodre igrače. Zato je LAV naparvio jedinstvenu, zajedničku, sportsku himnu svih navijača Srbije!

Jer, uz navijačka obeleža zemlje uvek ide i dobra, patriotska pesma. A ova lavovska, navijačka himnu Srbije, ima za cilj da ujediniti sve navijače i bude podrška našim sportistima koji se bore kao lavovi u svim disciplinama.

Svako ko se bori do kraja i ostavlja svoje srce na terenu, zaslužuje podršku i podstrek, ma kakav bio rezultat tog nadmetanja. Zato, kad god igrali naši, kakve god šanse imali ili nemali, ustanimo, podignimo zastave, zapevajmo navijačku himnu i ponosno ih podržimo!

Budite i vi vetar u leđa našim sportistima i postanite deo navijačke porodice, jer nema lepšeg osećaja nego kada ti pune tribine skandiraju i podržavaju te iz sveg glasa. Tako barem kažu naši proslavljeni sportisti Aleksandar Đorđević, Dejan Stanković, Vanja Grbić, Dejan Savić, Saša Ilić, Marina Maljković i mnogi drugi koji su podržali kampanju “Lavovska podrška”, zapevali novu navijačku himnu i stali uz naše sportiste.

Ali, nisu samo sportisti podržali sportiste! I Nenad Jezdić, Jovan Memedović, Seka Aleksić i Aleksandar Stojanović su samo jedni od mnogih koji, i pored blistave karijere u svojim profesijama, uvek nalaze vremena da bodre Srbiju na njenom putu do uspeha.