Ultimatum: Ljubavnica traži od Kolarova da se razvede ako želi da viđa dete

kristina
instagram.com/krisstina1

Srpski reprezentativac i fudbaler Mančester Sitija, Aleksandar Kolarov, ovih dana je u žiži javnosti zbog fizičkog obračuna sa saigračem Stefanom Mitrovićem, ali se time ne opterećuje previše jer ga muče drugi problemi...

 

A photo posted by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on

Naime, Kolarov pokušava ponovo da stekne poverenje devojke kojoj je napravio dete kako bi bio deo njegovog života od samog rođenja. Ipak, modna kreatorka Kristina Mijačević sigurna je u odluku da svog sina odgaja sama.

Nadala se da će se on razvesti od Vesne. Uvek joj je pričao da ga za ženu vezuju samo deca, pa je verovala da njihova priča može da ima srećan kraj. Posebno ju je pogodilo to što je nije zaštitio kad se saznalo da je u drugom stanju – priča izvor dobro upoznat sa situacijom.

Kolarov je prekinuo sve kontakte s Kristinom kada se priča o trudnoći pojavila u medijima, jer je verovao da je ona sama to plasirala kako bi ubrzala njegov razvod.

 

A photo posted by Kristina Mijacevic (@krisstina1) on

Ipak, Kristina ne želi da se odrekne deteta i zbog toga mu je važno da budu u dobrim odnosima. Osim toga, snažne emocije među njima još postoje.

Kako se Kristinin porođaj približava, tako i on na sve načine pokušava da opet pridobije njeno poverenje i moli je za oproštaj. Šalje joj poruke, cveće, zove je… Ona neće da mu oprosti jer je to radila bezbroj puta. Želi da on konačno ostavi suprugu, inače mu neće dozvoliti da viđa dete – kazao je izvor blizak  Kristini Mijačević.