Umalo tuča: Ovako se vređaju Vujošević i Čović (VIDEO)

Duško Vujošević i Nebojša Čović nastavili su svoj sukob i u Utisku nedelje, a jedino u čemu su se saglasili jeste da je suština konflikta u novcu.

U emisiji je najviše govora bilo o tome koji klub dobija koliko para od države, ali ceo razgovor nije prošao u civilizovanom tonu, daleko od toga, bilo je uvreda, ružnih reči, ali i pretnji. Sukob za koji su obojica tvrdili da nije ličan na momente nije imao previše veze sa temom i klubovima koje su predstavljali.

Vujošević je kazao da je najnoviji sukob počeo intervjuom Čovića u Informeru pred početak prošle sezone, a prvi čovek Zvezde rekao je da je metod Partizana da stalno pritiska i priča o novcu, a da ne posluje transparentno.

Predsednik JSD Partizan rekao je da se buni isključivo zato što država bolje tretira Zvezdu nego Partizan i dodao je da je su crveno-beli dobili „15-20 puta više novca od Partizana”.

Čović je kazao da to nije istina i da je KK Partizan od državnih firmi u 2013. godini dobio više od Zvezde.

Na momente se činilo da će sukob eskalirati, a nisu bile izbegnute ni uvrede poput „moralnog gmizavca” i „belosvetske barabe”, a bilo je još nekoliko „niskih udaraca”.

U jednom trenutku Vujošević je zapretio Čoviću rekavši „nemoj da ti priđem kao Džajić”, a seriju nepristojnih gestova i izjava na kraju emisije zaključio je Čović kazavši da nikome ne želi bolest, ali i da misli da je Vujoševićeva bolest malo preuveličana radi marketinga.

Vujošević: Sukob počeo posle Čovićevog „hvataćemo za gušu”

Pitanje koje se nameće jeste kada je sukob između njih dvojice počelo. Dok Čović nije mogao tačno da ga locira, Duško Vujošević rekao je da mu je bilo drago kada je čuo da je Čović postao gradonačelnik Beograda, ali da se od tada dosta toga promenilo.

–Često je bilo tenzije između nas. Ovaj poslednji sukob došao je posle intervjua Čovića u Informeru pred početak prošle sezone kada je rekao da će „hvatati za gušu” – rekao je Vujošević.

– Nisam rekao hvataćemo za ‘gušu’ nego za ‘vrat’, Znam i zašto sam to rekao – zato što je to metod Duška Vujoševića da vrši pritisak na sve, ne samo na sudije – odgovorio je Čović.