Unuk Šabana Šaulića potpisao za Crvenu zvezdu

Svi u porodici smo srećni zbog njega, posebno jer je izrastao u pravog i ozbiljnog mladića. On je dete koje je zarad sporta preskočio mnoga letovanja i zimovanja samo da bi se na pravi način posvetio sportu, rekao je poznati pevač

Luka Adžić (15), sin proslavljenog fudbalera i bivšeg funkcionera Ivana Adžića i unuk pevača Šabana Šaulića, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom. Luka je sin Šabanove starije ćerke Sanele, kojeg je dobila u braku sa prvim suprugom, Ivanom Adžićem, koji je svojevremeno bio kapiten crveno-belih, a do pre par godina i direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

– Moj unuk je zvanično potpisao svoj prvi ugovor i jako sam ponosan. Iako ima 15 godina stručnjaci kažu da je veliki talenat. Svi u porodici smo srećni zbog njega, posebno jer je izrastao u pravog i ozbiljnog mladića. On je dete koje je zarad sporta preskočio mnoga letovanja i zimovanja samo da bi se na pravi način posvetio sportu. Drago mi je što naši klubovi cene omladinu pred kojom je budućnost – rekao je Šaban.

Inače, Sanela Šaulić prošle godine se venčala za bivšeg fudbalera Partizana Zorana Batu Mirkovića, sa kojim ima šestomesečnu ćerku.

Crvena zvezda je nedavno potpisala 23 mlada igrača koji bi trebali da predstavljaju budućnost kluba iz Ljutice Bogdana.