UPLAKANI ŽIVKOVIĆ PORUČIO: Teško mi je, ali izaći ću jači iz svega ovoga (FOTO)

Andrija Živković
Beta

Andrija Živković, još uvek član Partizana, sleteo je na aerodrom 'Nikola Tesla' nešto pre 15 časova.

 

Već nekoliko nedelja traje saga u vezi sa Živkovićevim statusom u Partizanu. Njegovi predstavnici su odbili sastanak s upravom i potpisivanje novog ugovora, pa je Radna grupa odlučila da Živkovića vrati sa priprema i pošalje ga u Teleoptik.

„Zlatni orlić” je stigao letom iz Atine, vidno neraspoložen i sa suzama u očima.

– Još je sve sveže i ne bih ništa govorio o tome. Nisam pametan, šta da kažem. Teška je situacija. Ali, ja sam i dalje igrač Partizana i radiću ono što mi kaže klub. Saša Lukić je bio moj cimer, ali nije tačno da me samo on ispratio. Svi igrači su me ispratili, pozdravio sam se sa svima, nema nikakvih problema. Ima vremena, pričaćemo, do sada je dosta toga rečeno. Nisam ovo zaslužio, ali šta je tu je. Šta da se radi, to je fudbal, moram da izađem jači iz ovoga – rekao je Živković po sletanju u Beograd.

U javnosti se spekuliše da će, zbog toga što 19-godišnji fudbaler nije prodat tokom zimskog prelaznog roka, crno-beli biti u obavezi da plate 2,5 miliona evra menadžeru Piniju Zahaviju, kao i dodatnih 600.000 evra kazne zato što u avgustu prošle godine nije prodao i preostalih 25 procenata ekonomskih prava Apolonu sa Kipra.

Nove detalje ugovora novinarima je otkrio Vladimir Vuletić, član Radne grupe koja rukovodi Partizanom.