US Open 2014, BLOG (Dan 4.): Ivanovićeva ispala, Nole ekspresno do trećeg kola

Dobro došli na UŽIVO blog portala Dnevno.rs posvećenog poslednjem Gren slemu u sezoni - US Openu. Od 25. avgusta do 8. septembra na ovom mestu možete da čitate o najnovijim vestima iz Njujorka i da saznate sve rezultate. Dobro došli na UŽIVO blog portala Dnevno.rs

22.20 – Dominacija prvog reketa sveta, Nole se prošetao u treće kolo

Prvi teniser sveta Novak Đoković je u drugom kolu poslednjeg Gren Slema u sezoni, rutinski savladao Francuza Pol-Anri Matjea sa 3:0 u setovima – 6:0, 6:3, 6:1.

 

Detaljan izveštaj sa meča Đoković- Matje pročitajte OVDE.

18.30 – Ana zastala već u drugom kolu

Srpska teniserka Ana Ivanović ispala je sa US Opena, jer je bolja od nje u drugom kolu bila Čehinja Karolina Pliškova sa 7:5, 6:4.

11.20 – Sva dešavanja i rezultate trećeg dana na US Openu možete saznati OVDE

11.15 – Četvrtog dana takmičenja u Njujorku ćemo gledati troje srpskih tenisera

Prva će na teren deveta teniserka sveta Ana Ivanović, koja od 17 časova na stadionu Luis Armstrong igra meč drugog kola protiv 42. teniserke sveta Karoline Pliskove iz Češke.

Posle njih na taj teren izlaze Amerikanac Džon Izner i Jan Lenard Štruf iz Nemačke, a po završetku tog duela počeće meč drugog kola između 143. teniserke sveta Aleksandre Krunić i Amerikanke Medison Kiz, 27. na WTA listi.

Prvi teniser sveta Novak Đoković u drugom kolu igra protiv Francuza Pol-Anri Matjea, 81. tenisera sveta.

Taj meč je poslednji u dnevnom delu programa na stadionu Artur Eš i igraće se posle mečeva Beloruskinje Viktorije Azarenke i domaće takmičarke Kristine Mekhejl i branioca titule Amerikanke Serene Vilijams i njene sunarodnice Vanije King.

11.00 – Danas se u Njujorku očekuje sunčano vreme bez padavina, sa temperaturom do 28 stepeni