US Open 2014, BLOG (Dan 5.): Ispale Simona Halep i Venus Vilijams

Dobro došli na UŽIVO blog portala Dnevno.rs posvećenog poslednjem Gren slemu u sezoni - US Openu. Od 25. avgusta do 8. septembra na ovom mestu možete da čitate o najnovijim vestima iz Njujorka i da saznate sve rezultate. Dobro došli na UŽIVO blog portala Dnevno.rs

21:15 – Eliminisane Simona Halep i Venus Vilijams

 

21:00 – Tomić se povukao zbog povrede kuka

Australijski teniser Bernard Tomić povukao se danas sa US Opena zbog povrede levog kuka, pa je Španac David Ferer bez borbe prošao u treće kolo tog turnira.

18:20 – Furiozna Jeca rutinski savladala Šveđanku

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u osminu finala US opena, pošto je deklasirala Johanu Larson iz Švedske sa 6:1, 6:0. Detaljan izveštaj možete pročitati OVDE.

11:20 – Petog dana u Njujorku igraju Jelena i Ziki

Najpre će na teren Jelena Janković u ženskom singlu, dok će Nenad Zimonjić kasnije tokom dana nastupiti sa svojim dubl partnerom Danijelom Nestorom.

Deveta nositeljka, Jankovićeva otvara program na Artur Ešu, a za plasman u osminu finala boriće se sa Šveđankom Johanom Larson.

S druge strane, srpsko-kanadska kombinacija za protivnike ima kolumbijski par – Santijago Hiraldo/Nikolas Barijentos.

11:15 – Rekapitulacija prethodnog dana na US Openu

Četvrtog dana takmičenja najveću pobedu zabeležila je Aleksandra Krunić, koja se po prvi put domogla trećeg kola nekog Gren slema.

Prvi teniser sveta, Novak Đoković nije imao previše problema sa Pol-Anri Metjuom, za plasman u treće kolo, dok je jedini poraz zabeležila Ana Ivanović, pošto je poražena od Čehinje Karoline Pliškove.

11:00 – Danas se u Njujorku očekuje sunčano vreme sa temperaturom do 26 stepeni, a šanse za padavine su nepostojeće.