Uspešno završeni osmi po redu FitPass Dani sporta

Dani sporta
Promo

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, uspešno je organizovala osme po redu FitPass Dane sporta, koji su se održali 27. i 28. maja, u Sportskom selu, u Beogradu.

 

Fitpass Dani Sporta predstavljaju dvodnevnu manifestaciju sportsko-takmičarskog, zabavnog i humanitarnog karaktera, gde takmičari imaju mogućnost da se oprobaju u više različitih sportskih disciplina i doniraju novac različitim humanitarnim akcijama. Cilj projekta je promocija sporta i zdravog života kod studenata.

Prvog dana projekta održala se grupna faza u futsalu, basketu i stonom tenisu, dok se u tenisu održala osmina finala.

Drugi dan je bio rezervisan za završnicu sportskih takmičenja, u finalu u basketu sastale su se ekipe Maya Berović i Cambio, gde je u zanimljivom meču pobedu odnela ekipa Maya Berović. U finalu futsala sastale su se ekipe Zaposleni i Peščarac od kojih je bolja bila ekipa Zaposleni, dok je treće mesto zauzela ekipa Australija.

Takmičenje u stonom tenisu osvojio je Ratko Marković , dok je drugo mesto pripalo Vanji Tubić. Najbolji u tenisu bio je Đorđe Ivanović koji je u finalu bio bolji od Dimitrija Mladenovića.

Ove godine projekat su podržale humanitarne akcije Podrži život i Trojka iz bloka.  U saradnji sa akcijom Trojka iz bloka organizovano je drugog dana takmičenje u šutiranju trojki gde je najbolji bio Ognjen Marinković i osvojio nagradno putovanje.

Detaljnije informacije o samom projektu možete pogledati na zvaničnom sajtu organizacije.