UTAKMICA ŽIVOTA OGNJENA KUZMIĆA: “Nema dodatnih komplikacija, ali stanje je i dalje ozbiljno”

Zdravstveno stanje srpskog košarkaša Ognjena Kuzmića je stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, saopštila je danas Crvena zvezda.

Beta

Zvezda je istakla i da su novi pregledi pokazali da nema dodatnih komplikacija.

– U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan. Urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija – navela je Zvezda.

Kuzmić je teško povređen u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka – Prijedor. On je doživeo teške povrede glave i grudnog koša i hitno je prebačen za Beograd.

Kako je navela Zvezda, Kuzmić je i dalje u indukovanoj komi i nalazi se u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata prvi znaci ohrabrujući.

Zvezda je još jednom zahvalila lekarskom timu Urgentnog centra na svemu što čine za Ognjena Kuzmića od trenutka kada je primljen u bolnicu u teškom stanju.

Klub sa Malog Kalemegdana je naveo da će nastaviti da informiše javnost o zdravstvenom stanju svog igrača, u skladu sa informacijama koje dobija od doktora.

Na kraju, Zvezda je ponovo zamolila medije da poštuju privatnost porodice Kuzmić i težinu situacije u kojoj se našao reprezentativac Srbije i da javnost o njegovom zdravstvenom stanju informišu isključivo koristeći klupska saopštenja.loading...