Vaterpolo, Krivokapić: Verujemo u ekipu, popravićemo situaciju u VŠ

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VŠ) Milorad Krivokapić rekao je danas da postojeći sastav i stručni štab državne reprezentacije uživaju puno poverenje.

Vođstvo nacionalnog saveza održalo je danas na Tašmajdanu sastanak sa reprezentativcima i članovima stručnog štaba, a Krivokapić je istakao da VŠ čini sve što može kako bi popravio trenutnu finansijsku situaciju.

– Odavno smo najavili sastanak posle onog koji smo održali na prvom okupljanju. Objektivno, nije bilo vremena ranije zbog obaveza ekipa na fajnal-siksu, kao i priprema u Americi. Rekli smo šta očekujemo u narednom periodu, verujemo u ekipu – rekao je Krivokapić.

On je dodao da savez čini maksimalne napore da koliko – toliko popravi finansijsku situaciju.

– Nepogode koje su pogodile Srbiju dodatno su otežale situaciju u svakom pogledu i igrači i treneri su toga svesni. Apsolutno sam zadovoljan sastankom, stavovima igrača i verujem da u dobroj atmosferi nastavljamo dalje – zaključio je Krivokapić.

Pored Krivokapića, sastanku sa igračima prisustvovali su generalni sekretar VŠ Nemanja Marijan i izvršni direktor Zoran Avramović

Vaterpolisti Srbije pripremaju se za učešće na završnom turniru Svetske lige od 15. do 21. juna u Dubaiju, gde brane titulu.