Srbija i Pro Reko nam spremaju VATERPOLO SPEKTAKL: Dva najjača kolektiva na svetu u aprilu ODMERAVAJU SNAGE!

vaterpolo
waterpoloserbia.org

Vaterpolo reprezentacija Srbije, aktuelni šampion Evrope i sveta, osvajač zlatnih medalja u Svetskoj ligi, Svetskom kupu i na Olimpijskim igrama, odigraće sredinom aprila prijateljsku utakmicu protiv najtrofejnijeg kluba na svetu, italijanskog Pro Reka.

 

Spektakl je zakazan za 15. april, a susret će biti odigran na prvom turniru “Trofej Matia Aversa”, u čast nekadašnjeg predsednika i osnivača vaterpolo kluba Torino’81, koji je preminuo u decembru prošle godine.

Pre utakmice između Pro Reka i Srbije biće odigrane još dve utakmice, gde će igrati mlađi vaterpolisti Torina i Pro Reka.

Reprezentacija Srbije godinama dominira u svim takmičenjima, dok Pro Reko ove sezone pod vođstvom trenera Vladimira Vujasinovića igra izvanredno i u svim takmičenjima ređa samo pobede.

Biće to sjajna prilika za sve ljubitelje vaterpola da vide vrhunske igrače, a na klupama dva sjajna trenera – Dejana Savića i Vladimira Vujasinovića.

Za italijanskog šampiona trenutno igraju Filip Filipović, Dušan Mandić i Duško Pijetlović, a u prošlosti kapicu slavnog kluba nosili su: Andrija Prlainović, Dejan Savić, Vladimir Vujasinović, Danilo Ikodinović, Slobodan Nikić i Vanja Udovičić.