VAZURA ZAVRŠIO POSAO – Partizan puni kasu: Mihajlovićev odlazak PLAĆA SUMIN DOLAZAK!

Nemanja Mihajlović
FK PARTIZAN

Krilni napadač Partizana Nemanja Mihajlović trebalo bi da pređe u holandski Herenven, prenosi "Mozzart sport".

 

Spomenuti portal navodi da će Herenven platiti 1.700.000 evra, čime bi potpuno bio pokriven dolazak Sejdube Sume u rekordnom transferu!

“Mozzart sport” piše da je kompletan posao završio generalni direktor Miloš Vazura – očekuje se da pregovori budu okončani u petak, a Partizan je pokušao da dobije i procente od sledeće prodaje Mihajlovića, kao i da dogovori što povoljniju dinamiku isplate obeštećenja. 

Sve smo se dogovorili sa ljudima iz Herenvena. Neca danas ide na preglede i ako sve bude u redu potpisaće ugovor. Partizan će dobiti 1.700.000 na ime obeštećenja, a taj novac će stizati u ratama do sledećeg juna, rekao je Vazura za “Mozzart sport”. 

“Crno-beli” su na mladom reprezentativcu za dve godine zaradili milion i po evra, pošto je igrač doveden iz Rada za 200.000 evra. Ovo je treća najveća kupovina Herenvena, a ispred su samo Bas Dost (2.750.000 evra) i Arbera Zenelija (1.950.000). 

Ovo je treći igrač koji napušta Humsku u ovom prelaznom roku, posle Nemanje Milenkovića i Dušana Vlahovića. Obojica su prodati Fiorentini, prvi za 5.100.000 evra, a drugi za 1.500.000 evra.